feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

AL-FATIHAH


*************************BismillahirRahmanirRahim*************************
Bonda kak Sue
,
HAJJAH SITI AMINAH BT TAHIR telah kembali ke Rahmatullah pada Ahad, 20 Jun 2010 (7 Rejab 1431H). Semoga Allah merahmati rohnya dan ditempatkan dalam golongan hambaNya yang beriman. Amiiin... Al-Fatihah..

Terima kasih kepada yang sudi menghadiahkan Fatihah kepada bonda. Semoga Allah swt juga memberkati saudara-i...Wassalam.
Al-Fatihah...

Slipped Disc - Alternatif utk pembedahan...

Labels: ,



‎*
Info Perubatan*

Sesiapa yang mengalami Slipped disc / prolapsed disc yg tidak ingin melalui pembedahan di hospital, sila temui Pak Sheikh Omar yg dgn izin Allah telah berjaya menyembuhkan kak Su Johnsue
dlm sesi perubatan selama 20 minit sahaja.

Kak Su telah mengalami sakit slipped disc selama 8 tahun dan telah menjalani berbagai rawatan termasuk rawatan di hospital - otopedik, fisioterapi, juga rawatan daripakar tulang - chiropractor, n terapi mandian ais, tetapi tidak sembuh sepenuhnya, serta mengalami kesakitan yang berulang...


Cara perubatan Pak Sheikh amat simple:

Seperti seorang pakar tulang / chiropractor, Pak Sheikh akan study n penetrate bahagian yang mengalami kesakitan. Dengan pandangan'X-ray' matanya, beliau akan mengkaji dan membetulkan / memasukkan tulang @ sendi yang terseliuh, patah, rosak etc... Hanya dengan menekan / memegang bahagian yang terlibat sahaja n dlm masa beberapa minit sahaja. Beliau membaca ayat2 suci Al-Quran sewaktu memulihkan pesakit.


Sesiapa yang proaktif untuk sembuh sila hubungi...

SHEIKH OMAR...hubungi 019-280 5377/019-356 5377
No. 1, Jalan Sastera Dua, U2/1B, Seksyen U2, Taman TTDI Jaya, 40000 Shah Alam, Selangor

Waktu Rawatan : 8pg-12 tgh setiap hari.
Kos rawatan : Seikhlas yang mampu
(kecuali jika ada ubatan yang diperlukan, harga setiap jenis ubat/kuantiti saja yg dibayar).

Allah swt menciptakan setiap penyakit dengan ubat (penyembuhnya) sekali. Jangan berputus asa. Berusahalah.









4 comments:
gravatar
fzi said...
October 20, 2011 at 8:49 AM  

Salam k sue...
Datang baca pasal slipped disc ni...
Teruja dapat info cara berubat dengan Pak Sheikh tu..
Harap k sue dah totally pulih cam sediakala ya.. aminn
jaga kesihatan, tak leh berghohok sangat tu k sue..

gravatar
Sueozana said...
October 20, 2011 at 10:35 PM  

Wlkmsalam Fzi..

Alhamdulillah..

Kak su dah boleh bjalan x bertongkat dah skrg. Betul.. nak kena jago jgak la Fzi.. angkat2 berghat semo x leh lebih 2 kg doh lor ni..

Tq.. fzi pun jga kesihatan jgok deh.. :)

gravatar
Anonymous said...
November 6, 2012 at 1:41 PM  

kak blh bg alamat emel akak tk

gravatar
Anonymous said...
November 12, 2012 at 10:27 AM  

salam..akak dh sembuhke?..tk bahaya ke

Post a Comment

Komen Tentang Blog Ini:

Related Posts with Thumbnails

Photo Albums at WiddlyTinks.com
Lilypie Kids Birthday tickers
***KEREDHAAN ALLAH terletak pada keredhaan kedua orang tua (ibu bapa), dan KEMURKAAN ALLAH terletak pada kemarahan orang tua***HR At-Tarmidzi.
Lilypie Kids Birthday tickers
YA ALLAH...
JADIKANLAH IBU BAPAKU, SUAMIKU, ANAK-ANAKKU DAN AKU, SEBAGAI HAMBA2MU YANG SOLEH...
BERKATILAH HIDUP KAMI DENGAN RAHMATMU... IZINKAN KAMI MENGHUNI SYURGAMU... LINDUNGI KAMI DARI API NERAKAMU...
Daisypath Anniversary tickers
Kasihanilah KAMI dan SAUDARA2 ISLAM KAMI... Ampuni dosa2 kami...Sesungguhnya Engkau Maha Pengasih lagi Maha Pengampun...
LAPIS...Lapis...Lapis...MY PASSION...


I Love Cheesecake.......!!!
.........and I love indian foods!!!

Sabda Rasulullah s.a.w;
"Seorang wanita yang mentaati suaminya serta menjaga solat dan puasanya, maka tertutuplah pintu-pintu neraka baginya dan masuklah ia ke mana-mana syurga yang disukainya..."
~WELCOME TO MY BLOG~
Dan... Syurga itu di bawah tapak kaki ibu...

Anok Tupai I & II ~Halim Yazid, Layaaannn..........

Jom kita Tai chi...
Warm up lah dulu...
Yeaah...Gerak kiri/kanan cam nak bersilat...
Pusing bahu n Lenggang kiri/kanan...
Bongkok n Pusing kepala..!
Lor... Ko amik gambo ker..?
Adehh... Sakit pinggang la plak..!
Hahaha.... Pasal tak leh stop ni...?


*The tale 0f you and I*


you gave walking sticks to others

yet you yourself were limping

you offered a lending hand

but it was you who needed help

you wore shields and armours

but it wasnt the outside that needed protection

you claimed others as foes and threats

yet you stabbed your very own heart

you blamed the time for being envious

was it not you who made the clock?

you walked the road with glitters and jewels

but back in home you slept on dirt

you conquered the lands and the oceans and skies

yet you moaned and screamed in dreams

you were the king of glorious men

but you were held captive of unseen strings

you claimed yourself a proud free man

yet you were chained to your old ventriloquist>

"By the power of Truth...."